lunes, 8 de junio de 2015

ARTICLE  EL PAÍS, 07 DE JUNY 2015:

¿Cómo sería un mundo sin libros?...


Veure article

Realment podem imaginar un món sense llibres??
Jo no. La llengua escrita és la culminació de la llengua i una meravellosa forma d’expressió. Els llibres a més d’explicar històries i transmetre cultura, són font de sentiments, provoquen riure, plor, desolació, tristesa, alegria, justícia i també companyia. Quan comences un llibre, comences un aventura a quelcom desconegut, però no ho fas sol, vas sempre acompanyat dels diferents personatges amb els quals vius i comparteixes moments inoblidables.
Potser de tot l’article em quedo amb la frase: “Hay muchas clases de pobreza, pero la miseria de un mundo sin libros haría de nosotros, de pronto, unos completos desdichados”.


1 comentario:

  1. Gràcies per aquest interessant article. Un món sense llibres? El mateix autor admet que, avui en dia, hi ha països i grans poblacions sense llibres i sense lectors, pel qual no cal escarrassar-se massa per imaginar-s'ho: només cal anar-hi. La nostra visió eurocèntrica fa subratllar la gran pèrdua que significaria per nosaltres, però, es clar, partim de quelcom que tenim i podem visualitzar-ne la pèrdua.

    ResponderEliminar